Kurser

 

26
08, 2017

Västerås – EQ 2, Free yourself

DEL AV EQ-LIFE PROGRAMMET En praktisk djupgående fortsättning och direkt fördjupning av EQ 1. Du får tillgång till kraftfulla verktyg och tekniker utvecklade från mångårig yrkeserfarenhet. Verktygen är direkt användbara i ditt dagliga liv och att hjälpa andra till ett friare liv

 

29
9, 2017

Göteborg-Föreläsningen Livsglädje & Skratt

UPPSKATTAD FÖRELÄSNING Genom att förändra din inställning kan du förvandla ditt liv. Här får du verktyg att förändra dina tankar, känslor, beteende och öka livsglädjen och lära dig hemligheten bakom framgång och bli mästaren i ditt liv.

 

10-12
11, 2017

Höllviken – EQ 4, Expand Your Life

SISTA DELEV AV EQ-PROGRAMMET Du har lett dig själv vidare på djupet och längtar nu efter att dela med dig av dina kunskaper och insikter. Fokuserad handledning och klargörande målfokusering.

 

Höst
2018

Höllviken – Minfulness Meditationskurs

MÅNDAGAR 19-21 Kursstart hösten 2018. Kursen är perfekt för dig som vill utveckla din relation till meditation och få mindre stress och större lugn. Det blir vägledda meditationer och mindfulness övningar som ger inre ro och balans. Vi mediterar utomhus när vädret tillåter.

 

26-28
01, 2018

Malmö – EQ Master

BLI CERTIFIERAD EQ MASTER LIFE COACH För dig som vill arbeta med och leda andra i personliga och emotionella transformationer till ett helare och rikare liv

 

Våren
2018

EQ 1 – New Inside

DEL AV EQ LIFE-PROGRAMMET För att nå vår fulla potential behöver vi bearbeta våra emotionella blockeringar. Under kursdagen får du befria och hela dina blockerade cellminnen och känslor. Du lär dig att lyssna till känslorna och deras budskap. Känslorna är dina vänner och inre vägvisare,du behöver bara vara villig att lyssna.