Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

EQ – Live with Passion

januari 25 - januari 27

SJÄLVLEDARSKAP 2.0

Avancerad självledarskap som tar dig vidare. Hur du finner vad som är din passion i livet, kan stå i din kraft, brinna för något utan att bränna ut dig eller brinna upp. Lär dig nå igenom barriären av rädsla och bli klar över det som är ditt unika självledarskap.

Under kursen får du möta och förändra mönster, programmeringar och lär dig hur du enkelt kommer i samklang med andra. Du lär dig ett holistiskt perspektiv som är direkt användbart närhelst du vill komma vidare i relationer tex med dig själv, familjemedlem, vid konfliktlösning, under coaching samtal mm.

EQ-LIFE
EQ betyder emotionell intelligens. Det innebär att man är medveten om och i kontakt med sina egna och andras känslor. Du lär dig lyssna till kroppens visdom och vad känslorna försöker förmedla till dig. EQ metoden är en process som effektivt och kärleksfullt befriar och tömmer gammalt bagage som hindrar och påverkar dig negativt idag.

NLP
New Life Programming är vårt sätt att lära ut NLP. Hjärnan samarbetar med hjärtat. Du lär dig kommunicera hälsosamt, läsa kroppspråk och hur man kan befria sig från enklare fobier, få huvudvärk och fysisk smärta att märkbart minska och tom försvinna på bara några minuter!

 

Ett transformerande och djupgående retreat, med fokus som tar oss beyond words och rakt in i ditt hjärtas storhet! Det är för dig som verkligen vill, har innerlig längtan att bli en hel och fri djupet. Du har möjlighet att bli 100 % levande och i samklang med din högsta potential. Det blir spännande, hisnande och kristallklara övningar och processer som sätter fingret på pricken om vad det handlar om och vad som håller dig tillbaka. Många aha-upplevelser, skratt tillsammans med autentiska möten med dig och gruppen!

Du blir en mästare i att leva passionerat och att kommunicera inifrån och ut!

 

Detaljer

Börjar:
januari 25
Slutar:
januari 27
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , , ,

Arrangörer

Human Potential
Mia de Neergaard

Plats

Höllviken
Sverige + Google Map

Nyhet- Nu kan du Ladda ner Mias omtyckta Meditationer. Ger lugn, harmoni och glädje! Avvisa