Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Föreläsning: Boosta dig, 2019 och ditt liv med Attraktionslagen, Mia & Camilla!

januari 31, 2019 @ 6:30 e m - 9:00 e m UTC+1

340sek

Mia och Camilla vet hur man attraherar in framgång och lycka istället för motsatsen. De själva är levande exempel på det.

En viktig grundsten är att känna och vara medveten om sig själv. Hur bra känner du dig själv, på insidan? Vem är du? Vad vill du? Ger du dig tid att tänka på det?

De bärande principerna i attraktionslagen är att vi drar till oss det vi utstrålar. Men ibland utstrålar man rädsla och låg självkänsla. Vi ger våra bästa råd hur du befriar dig från lägre nivåer och påbörjar din resa uppför trappan till ljusare höjder.

Att älska dig själv, är en stor del i detta och vi vet hur du  lyckas omfamna dig själv och bli den bästa versionen, en klar och direkt uppgradering av din energi. Att använda sig utav positivt tänkande och affirmationer ger alltid utdelning. Den här kvällen kommer du att inspireras till att göra ett förändringsarbete. Det bästa med detta är att det faktiskt ger omedelbar effekt. Redan när du går från föreläsningen kommer du ha bestämt dig för att leva ditt 2019 till fullo och på det sätt du vill. Med hjälp av attraktionslagen kommer du att dra till dig saker, människor och händelser som är till gagn och lycka för dig. Din resa för ditt bästa år och liv börjar nu, denna kväll.

Är du redo? Vill du ha ett stort lyft i ditt liv? Önskar du personlig framgång? Då har du kommit till rätt föreläsning. Vi kommer att hjälpa dig till en ny nivå! Väl mött den torsdagen den 31 januari kl. 18:30

Detaljer

Datum:
januari 31, 2019
Tid:
6:30 e m - 9:00 e m
Pris:
340sek
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, , , ,

Arrangörer

Mia de Neergaard
Camilla Elfving
Human Potential