Coaching

Skräddarsydd coaching för dig & ditt liv

Få ditt liv att lyfta förverkliga det du vill! Dit kommer du lättare och snabbare  med proffesionellt stöd och uppbackning.  

Mia har 20 års yrkeserfarenhet som livscoah, terapeut och andlig mentor. Mia ger kristallklar vägledning och lyfter bort det som hindrar dig.

Du blir stärkt inifrån och ut!

Coaching Paket

Här får du garanterat ut maximalt av dina sessioner med Mia + Du höjer energinivån,  får en större tilltro till dig själv, din egen kapacitet och till livet. 

Personlig boost 

Här lär du dig ta fram dina styrkor och återfå den magiska självkänsla du hade som barn och få direkt ut mer livsglädje.  

 

 

Ny väg och riktning

Lyssna på din intuition,  utveckla ditt mod och du vågar välja vägen du innerst inne längtar efter att vandra.  

 

Kort session
30 min telefon

Perfekt när du har en fråga specifik och vill guidning inom ett område tex hälsa, relationer, yrke, kärlek, pengar.  Attraktionslagen in action.

Läkas på djupet         längre session 

Läk känslor, händelser och relationer. Mia vägleder dig till en friare och helare du.  Upptäck vad du behöver, vad som ger dig ny energi, glädje och balans.

Boka en konsultation med Mia när du vill

  • Upptäcka det som är dina nycklar till ett framgångsrikt liv.
  • Få klarhet i vad som är dina nästa steg. Handlingsplan med enkla och kraftfulla verktyg som leder dig direkt vidare till dina mål.
  • Få starkare självkänsla, självförtroende och ett positivare självledarskap.
  • Bryta mentala mönster, negativa tankar och föreställningar. Skifta fokus på autopiloten så att den lyfter dig istället för tvärtom.
  • Bli helare som människa, känna dig trygg, stark och tillitsfull.
  • Öka kontakten med dig själv och din intuition. Veta tydligt vad du själv vill och känner. Skapa ditt liv utifrån från din egen kraft och övertygelse, istället för att oroa dig för vad andra tycker och tänker. Du går från beroende till att vara oberoende.
  • Bli fri från olika rädslor. Du får möta, befria hinder och begränsningar som förminskar dig. Dessa blockeringar stoppar din förmåga till expansion och möjlighet att leva i frihet, glädje och lycka. Det spelar ingen roll inom vilket område det handlar om, i stort eller i smått. Rädslorna griper tag i oss exakt i det ögonblick vi är på väg att leva vår högsta potential. Möt rädslan i vitögat, med kärlek och den släpper greppet om dig, en gång för alla.

Gå tillsammans förnya relationen

Samtal och genuina möten som tar relationen ur sina låsta postioner och till nya lösningar som fungerar för er.

Ge din tonåring inre styrka och god självbild

Ungdomsåren handlar om att hitta sitt egenvärde och identitet. Jag möter hela dig, vi lyfter bort tvivlet så du kan uppleva att du mer än duger som du är.

Vad säger andra om Mia´ s Coaching?

Ett otroligt STORT TACK till dig, det du fick fram som hjälpte mig att sätta i perspektiv och gav mig råd hur jag kan hantera mina känslor. 

tre goda anledningar