Kunskap, inspiration & motivation

Föreläsningar med Mia

Mia de Neergaard erbjuder föreläsningar inom en rad ämnen och skräddarsyr gärna varianter som passar just er organisation.

Föreläsningarna kan användas fristående eller komplettera ert befintliga program. Tid: Mellan 30 min – till en hel dag.

Är era medarbetare i behov av individuella samtal med vägledning, bokar vi det.

När du vill ha ut mer av din resa

Föreläsningar

Mias föreläsningar är uppskattade på konferenser, teambuildingdagar och andra företagsevent. Boka någon av föreläsningarna till ert nästa event för gemensam inspirationshöjning och energitankning!

Lyft ditt liv till en ny nivå

Genom att förändra din inställning kan du förvandla ditt liv. Det är utgångspunkten i den här föreläsningen. Du får veta hur du kan påverka ditt liv genom att förändra dina tankar, känslor och ditt beteende.

 • Förändra din inställning och förvandla ditt liv.
 • Öka livsglädjen. Hur jag hamnar i ett positivt livsflöde, byter tristess mot passion och hur gör jag för att stanna där?
 • Lär dig hemligheten bakom framgång och du blir Mästaren i ditt liv.
 • Vad vill jag ha mer av i mitt liv? Vad gör mig lycklig och glad? CD:n Positiv meditation med självstärkande budskap ingår.
tre goda anledningar

Skapa livsglädje och skratt 

Skrattpasset ger en energigivande start eller avslutning på konferenser, nya projekt eller inför ett förändringsarbete. Skrattpasset förbättrar kommunikationen och stärker sammanhållningen.

 • Mer livkraft med humor. Ordet humor kommer från latin och betyder livskraft. Hur du kan öka livskraften och dessutom ha roligt under tiden?
 • Hur skrattet påverkar oss och vad händer i kroppen när vi skrattar?
 • Roligt på jobbet. Vi skrattar inte bättre om vi tänker, men vi tänker bättre om vi skrattar. Skratt stärker gemenskapen och vi-känslan i gruppen samt ökar effektiviteten.
 • Här får vi tips på ”skrattretande” aktiviteter i vardagen och på arbetsplatsen.
 • Vi gör befriande och roliga skrattyoga övningar tillsammans. Deltagarna får CD:n Glädje & Skratt som förlänger effekten av föredraget.
tre goda anledningar

Mindfulness – en framgångspotential 

Behåll fokus i krävande vardagssituationer t ex vid omorganisationer. Mindfulness träning ökar prestationsförmågan, minskar stressen, ger engagerade medarbetare och bättre arbetsrelationer.

 • Det finns tydliga samband mellan närvaro i arbetslivet och ökad produktivitet. Du får veta hur du fyller på energin istället för att låta den tömma dig. Du får också redskap för att skapa balans i vardagen och öka din självkännedom.
 • Hur hanterar man utmaningarna, stress och oro? Lär dig med enkla medel hur du kan gå ner i varv och bli mer närvarande.
 • Meditation är oslagbart vid stressreducering. Vi lär oss en meditation som stärker alla delar av oss – fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Föredraget inkluderar CD:n Leva i nuet, fylld med mindfulnessövningar och meditationer.

Sagt om Mias föreläsningar

Vår inspirationseftermiddag med Mia är fortfarande något som ofta kommer upp i samtal. Hon fick oss att bli mer medvetna om hur våra små tankar styr både våra känslor och handlingar. Vi har nu en gemensam upplevelse som är lätt att koppla tillbaka till. Mia bjöd generöst på tänkvärda personliga reflektioner. Många av de övningarna vi gjorde skapade också en hel del skratt. Tack Mia för en riktig energikick!

Christina Nilsjö

HR manager, IKEA MS

En mycket bra och givande konferens som redde upp ett och annat i hjärnan. Övningarna gjorde att man fick klart för sig saker man inte haft i det öppna medvetandet.

Piercy Nesling

VD, HBS

Jag kan varmt rekommendera” Lyft ditt liv till en ny nivå” tillsåväl nya grupper som till de som känner varandra väl. Mia med sitt sprudlande sätt, kom in i lokalen och vände upp och ner på oss, bokstavligen. Här fanns inget utrymme för att slinka undan eller inte vara delaktig. Allt fokus lades på vad vi verkligen ville och hur vi kunde få det bästa av detta. Många skratt och aha upplevelser fick vi till oss denna eftermiddag.

Kristina Thern

Affärsområdeschef

Framgång och lycka är en resa – inte en destination

Mia de Neergaard är en uppskattad livscoach och föreläsare som tar fram det bästa i dig. Hon visar hur vi kan hitta livsglädjen och använda våra styrkor för att få ut mer av livet. Hon ger konkreta verktyg och en stor portion mod inför viktiga förändringar.

Mia de Neergaards egen livsresa har precis som många andras, varit kantad av såväl gläjde som tuffa perioder. En trafikolycka blev vändpunkten, som fick henne att besluta sig för ett rikare liv. Idag hjälper Mia såväl organisationer som privatpersoner att hitta nycklarna till framgång.

Utbildad av de främsta i världen

Med sin passion för gränslöst växande har Mia de Neergaard genom åren samlat på sig en rad kvalificerade utbildningar. Hon har gått hos de främsta i världen såsom Tony Robbins, 6 seconds & Joshua Freedman, Dr Madan Kataria, Brandon Bays och Kevin Billet, Deepak Chopra och Eric Pearl.

Denna kunskap i kombination med många års erfarenhet som inspiratör gör att hon kan erbjuda både bredd och djup i sina föreläsningar och kurser.
Certiferad EQ SEI, Accredtied Journey therapist, NLP trainee, Instruktör Skrattyoga, Certifierad massageterapeut, Stresshantering och Avslappning, Mental träning och Meditation.

Egen produktion

Mia de Neergaard har utvecklat och utbildar i EQ-Terapi ( emotionellt intelligent terapi). Metod som ger effektiva verktyg för ökad livskvalitet och medvetet ledarskap. Metoden har använts med framgång sedan 2007. Företaget producerar även CD-skivor och appar för stärkt livskraft, inre lugn och ökat välbefinannde. Läs mer under Produkter.