Personlig utveckling & styrka

Stärkande kurser och inspirerande föreläsningar 

Genom Human Potential Academy kan du ta del av kurser och föreläsningar som stärker dig och tar dig framåt med din personliga utvecklig.

Human Potential Academys kurser och föreläsningar är för alla och är mycket uppskattade för sin höga inspiration och motivations faktor.

 

 

Håll din energinivå stark

Öppna kurser

Ekurs

Kurs

Lev & led med passion

Fristående del av EQ Life Utbildningen
Vi går på djupet och lyssnar till kroppen, känslorna och deras vägledning. Vi finslipar EQ-verktygen och gör effektiva NLP-processer mot fobier, smärta, ångest mm. Lär oss läsa kroppsspråk, både hos dig själv och hos andra.

Den här kursen är för dig som vill
- utveckla ett framgångsrikt inre ledarskap och stärka självkänslan
- bli tydlig och klar i din kommunikation till dig själv och din omgivning, familj och på arbetet
- bli fri från nedtryckta känslor och händelser
- använda din drivkraft till att leva med glädje, hålla fokus och fortsätta gå framåt.

Du blir en mästare på att kommunicera framgångsrikt både med dig själv och din omgivning.

EQ-PROCESS EQ betyder emotionell intelligens. Det innebär att man är medveten om och i kontakt med sina egna och andras känslor. Du lär dig lyssna till kroppens visdom och vad känslorna vill förmedla till dig.

NLP -New Life Programming är vårt sätt att arbeta med NLP (euro lingvistisk programmering) där hjärnan samarbetar med hjärtat. Du lär dig kommunicera hälsosamt, läsa kroppspråk och hur man kan befria sig från enklare fobier, få huvudvärk och fysisk smärta att märkbart minska och tom försvinna på bara några minuter!

Ekurs

Kurs

Nyckeln till Att Älska dig själv

Personlig utveckling
Du får tillgång till kraftfulla verktyg och tekniker utvecklade från mångårig yrkeserfarenhet. Metoden har hjälpt tusentals människor förändra sina liv. Det kan förändra ditt med!

Släpp bagaget och du kan älska dig själv!
Självinsikt, självkänsla och självkärlek stärks under kursen. En praktisk, djupgående fristående del av EQ Life -arbetet. Vi använder befriande och helande verktyg som du har glädje av resten av livet.

Lär dig
• älska dig själv och höja ditt självvärde
• frigöra känslomässiga och fysiska blockeringar
• mod att lita på magkänslan
• skilja på dina respektive andras känslor
• släppa oro, tomhet, rädsla, ensamhet
• självmedkänsla och förståelse

Det spelar ingen roll om du redan arbetat en med dig själv eller precis har börjat. Så länge sårade känslor, förminskande tankarna o begränsande beteendena dyker upp fortsätter de att påverka och styra dig negativt.

Vi använder kraftfulla verktyg och tekniker som är utvecklade utifrån mångårig yrkeserfarenhet med emotionella inre processer. Du får lära dig vad som krävs för att varaktig förlåtelse ska ske och hur du ser på dig själv med andra ögon. Många deltagare blir förundrade över att verktygen är så effektiva och samtidigt enkla att använda!

Två lärorika och helande dagar där du lär dig förlåta från hjärtat och uppskatta livet som det är!

Ekurs

Kurs

Självkänsla och förlåtelse

Personlig utveckling  
För att nå vår fulla potential behöver vi bearbeta våra emotionella blockeringar. Under kursen får du befria och hela dina blockerade cellminnen och känslor. Du lär dig att lyssna till känslorna och deras budskap. Känslorna är dina vänner och inre vägvisare, du behöver bara vara villig att lyssna.

Hur skulle det kännas att bli fri från det som begränsar dig och vara mer av ditt bästa jag

Under två dagar får du praktisera välfungerande självläkande EQ-processer. Oavsett hur länge du kämpat mot eller arbetat med att bli fri från detta är möjligheten att släppa taget om dem och bli sant fri närmare dig än du kan ana...

Kursen passar dig som vill:
• Utvecklas till nästa nivå och använda ditt inre ledarskap att leda dig utåt.
• Frigöra mönster och beteende som inte tjänar dig längre där du befinner dig idag.
• Läka minnen, hela dig, dina känslor och relationer.
• Acceptera och älska dig själv.
• Stärka din självkänsla och förmågan att gå framåt med glädje och mod.

 

Ekurs

Kurs

Expandera din själ

Personlig och andlig utveckling
Öppnar din förmåga till ett större helhetsperspektiv och till fältet av obegränsade möjligheter. Länken mellan dig och din högsta potential blir ännu starkare. Du utvecklas från själens nivå!

Kurs för dig och din själ!
Utvecklas från själens nivå!
En unik 3 dagars-kurs som öppnar din förmåga till ett större helhetsperspektiv och till fältet av obegränsade möjligheter. Denna förändring gör det lättare att ta emot vägledning och att manifestera det du önskar in i ditt liv!

Lär dig förändra tanke och känslomönster på djupet. Vilka områden vill du förändra? Är det relationer, yrke, hälsa eller den ekonomiska bilden?

Vi lär oss förstå och skilja på vad som kommer från egot och vad som kommer från självet.
Du lär dig ge en effektiv och balanserande energiflödesmassage (15min) som ges genom kläderna vilket gör den lämpad för arbetsplatser, skola och som inledning vid samtal och coaching sessioner.

Öppna föreläsningar

Ekurs

Föreläsning

Livsglädje och skratt

Uppskattad föreläsning med Mia de Neergaard
Genom att förändra din inställning kan du förvandla ditt liv. Här får du verktyg att förändra dina tankar, känslor, beteende och öka livsglädjen och lära dig hemligheten bakom framgång och bli mästaren i ditt liv.

Mia fick en andra chans. Nu Inspirerar hon andra hur vi slutar skjuta upp Livet.
Förändra din inställning och du kan förändra ditt liv!

Det är utgångspunkten i den här föreläsningen. Du får veta hur du kan påverka ditt liv genom att förändra dina tankar, känslor och beteenden.

• Öka livsglädjen
• Hur du hamnar i ett positivt livsflöde, byter tristess mot passion och hur du gör för att stanna där?
• Hemligheten bakom framgång och hur du blir en vinnare i ditt liv. 
• Vad vill du ha mer av i mitt liv?
Välkommen på en kväll som präglas av mycket energi, skratt och igenkännande aha¬upplevelser. Du lämnar med ett leende på dina läppar, viktiga livsverktyg och en härlig positiv känsla!

Mia de Neergaard är en uppskattad livscoach och föreläsare som tar fram det bästa i dig!
Hon visar hur vi kan hitta livsglädjen och använda våra styrkor för att få ut mer av livet. Hon ger konkreta verktyg och en stor portion mod inför viktiga förändringar.

Välkommen till en transformerande kväll i glädjens energi!

Ekurs

Föreläsning

Andlig styrka

Fristående upplyftande webinarserie som hjälper dig hålla fokus, hjärtat mjukt och modet högt.

Kvällen dig ger konkreta energitips, hur du stärker ditt elektromagnetiska fält och bibehåller det.

* använd dina superkrafter
* skapa nytt ur kaos
* håll dig immun mot stress
* få vägledning från själen
* möte med högre dimensioner

Välkommen till en stärkande kväll med Andevärlden, medium o författare Camilla Elfving + Mia de Neergaard coach i andlig o personlig utveckling, utbildare.

Du får ta emot våra bästa tips och kan få personliga budskap som din själ och andevärlden vill att du ska använda dig av nu.

Ta med penna och papper, det blir guidade övningar och vi svarar på dina frågor!

Ekurs

Föreläsning

Attraktionslagen med speed en ny nivå 

En kväll vi tar oss bortom tidigare begränsande föreställningar om vad som är möjligt att skapa och leva i. Du får del av forskning kring hjärtats egen intelligens och hur den kan hjälpa dig på vägen på ett sätt du kanske inte kunde ana...Sätt dina visioner och lyckas med resultaten!

Du kanske redan använder dig av lagen om attraktion, gör manifesteringstavlor mm och har märkt att vissa saker går lättare att dra till dig och vissa saker tar längre tid... Du är sä välkommen under föreläsningen tittar vi på buggarna som kan göra att det tar lite tid och får insikt om hur vi finjusterar vår attraktionspunkt.

Under föreläsningen tittar vi på och praktiserar:
• Hur du lyssnar på hjärtats intelligens
• Vad som skapar en stark förbindelselänk mellan hjärna och hjärta
• Verktyg när manifesteringarna tar tid
• Attraktionsmeditation för dina visioner
• Hur du förändrar energinivån på några ögonblick

Visste du att manifesteringskraften är kraftfullare från hjärtat än om vi bara
använder våra tankar och förnuft... Under föreläsningen lär du dig hur det går till!

Mia de Neergaard är proffsig föreläsare som levererar verktyg som ger resultat. Hon har arbetat med attraktionslagen under 30 år, hållit många kurser och föreläsningar inom ämnet under de senaste 15 åren.

Mia -När vi samarbetar med de universella lagarna handlar det inte om att jämföra oss med någon annan. Det handlar om hur jag blir en bättre version av mig själv!

Välkommen att förfina versionen av dig!

Omdöme kurs och föreläsning

En hjärtlig och glädjande föreläsning. Jag blev lite lyckligare!

Om Livsglädje & Skratt

Mia lämnar ingen oberörd, fantastisk föreläsning!

Om Livsglädje & Skratt

Kursen gav mig rejäl expansion i självkänslan och till modet att vara jag Tre underbara dagar med en kvälls förgyllande att sväva lugnt i elementet vatten i en varm pool. Många känslor möttes med glädje, sorg, skratt, gråt, kärlek och mycket mer som själen behövde. Kursen stärkte mig massor.

Om Personlig utveckling

Fantastisk upplevelse. Trodde inte att jag skulle få fram de känslorna som fanns i mig.
Mia är en fantastisk kursledare och människa.

Om Självkänsla & Förlåtelse

Stooort tack för webinariet igår. Jag är jätteglad att jag satt med, gav mig mycket, speciellt den gemensamma meditationen ni avslutade med.

Om Andlig styrka

Kursen gav mig rejäl expansion i självkänslan och till modet att vara jag Tre underbara dagar med en kvälls förgyllande att sväva lugnt i elementet vatten i en varm pool. Många känslor möttes med glädje, sorg, skratt, gråt, kärlek och mycket mer som själen behövde. Kursen stärkte mig massor.

Om Personlig utveckling

Äntligen!!!
Att ge mig själv möjligheten att få börja läka på djupet var magiskt. Mia ledde med sitt otroliga lugn och kunskap så att man kände sig trygg att släppa taget och för min del komma i kontakt med något som så länge varit roten till dålig självkänsla, osäkerhet och känslan att inte duga till. Nu äntligen är jag på väg mot mitt sanna jag! TACK ❤

Om Älska dig själv

En kurs som fångade in förståelse för oss själva och andra. Att man själv påverkar sin upplevelse av hur man känner sig. Och att man också kan ändra sin känsla och mående... Sätta fingret på sina innersta önskningar. Skala av sina lager och blockeringar och bli mer genuint sig själv. En lekfull, kreativ och energigivande kurs som jag rekommenderar alla!

Om Led & lev med passion