Mia de Neergaard referenser & recensioner

Så HÄR SÄGER NÅGRA

 

PRIVAT SESSION 

Det största jag varit med om, näst efter att föda mina barn. Jag kan inte med ord beskriva vad som hänt inom mig sen mitt besök. Du öppnade upp mig, lärde mig att inse att jag är värd att må bra.

————————- 

 

Bästa Mia!

 Jag är så tacksam för att jag har hittat en ny riktning i mitt liv där glädjen och självkänslan har fått en sån boost som gör att jag känner mig så stolt,trygg o stark som kvinna. Idag känner jag mig värdefull.

Min utmaning var att hitta nytt jobb. Det var många intervjuer som jag utmanades i och att inte lyckas, tog hårt på min självkänsla som gjorde att jag mådde väldigt dåligt under en period.

 

 

Mia är så proffsig på att locka fram självkänslan som gör att jag tror på mig själv.

Jag fick mer styrka i varje coachingsamtal där jag är helt övertygad om att det var en väldigt stor hjälp till att jag nu har hittat drömjobbet!

                                                                                                                                                                                                                                        MANI

 

 

Mia magiska meditationer

”Jag har haft en mycket turbulent tid i mitt liv, både privat och på jobbet, då har dessa meditationsmåndagar varit som en skön oas att komma till. Här har jag kunnat slappna av fullständigt och ”ladda batterierna” för att orka ett tag till. Har jag haft något jag grubblat på har svaret ofta dykt upp under en meditation- helt fantastiskt! Så stort TACK för dessa underbara stunder tillsammans med härliga kärleksfulla människor.”

MONA SAHLSTRÖM

 

POSITIV MINDFULNESS MEDITATION

Stärkande upplevelse

Kursen har varit stärkande och till en enorm hjälp för mig att landa, slappna av och hitta till samspelet med mig själv. Detta tillsammans med andra i en tillåtande trygg miljö och med härlig energi!

Anna Jönsson

Stillande, rogivande o glädjande med härlig gemenskap. Rekommenderas helhjärtat.

Stärkande upplevelse

”För mig har dessa 5 kursträffar varit så fantastiskt befriande och stärkande. Den har gett mig nya insikter och perspektiv. Att våga släppa ”masken” och jobba med acceptans och tillåtande om att allt får finnas och det är OK. Kursen har hjälpt mig att komma ihåg hur viktigt andningen är och jag har efter varje träff känt ett inre lugn. Tack! ”

ANNA

EQLIFE KURSER

EQ- INSIDE–2 dagar i närvaro

”En sån oerhört kraftfull helg med så många möten inåt i mig själv och med alla på kursen. Äktheten i Mias ledarskap och i Mias relation till sig själv spränger alla gränser och hjälper min egen själ att leta sig fram genom de skymmande lagren som jag lagt ovanpå. Inspiration och verktyg som på djupet ger mig möjlighet att leda mig själv ifrån kärnan.”

PILAR

”Att få möjlighet att under Mias trygga och avdramatiserande ledning förstärka kärleken till mig själv gör mig så tacksam. Tack livet, tack för mig, kursdeltagarna, Mia och tack för att vi alla valde den här helgen tillsammans. Det här är viktigt på riktigt! Whow, tack för att jag slog in på EQ spåret. Det pirrar i mig när jag tänker på min egen utveckling det senaste året och att jag får vara med och vara en del av att bidra till andra.”

ANNA

Befriande

”En underbar helg i tillåtande och kärleksfull miljö där jag genom praktiska övningar tillsammans med de andra kursdeltagarna och Mias trygga guidning kom i kontakt med sedan länge förträngda känslor hos mitt inre barn. Så befriande att lätta på ”locket” och känna att allt var tillåtet från djupaste sorg och tårar till glädje och gapskratt. Detta är en kurs jag varmt vill rekommendera till alla som vill få kontakt med sitt hjärta, läka sina emotionella sår och leva livet fullt.”

ELISABETH BJÖRKLUND

 

EQ-kurs EXPAND YOUR LIFE

Läkning i det innersta

”En fantastisk helg som nästan känns overklig, eftersom jag har upplevt saker jag aldrig upplevt tidigare. Jag har i djupet av mig, gjort om smärtsamma sanningar till positiva upplevelser, förändrat min känsla över obehagliga moment till att känna glädje och styrka genom att använda fantastiska verktyg. Efter helgen blev det som väntat en jobbig ”baksmälla”, men efter att ha landat i det känner jag mig oerhört tacksam och skönt skör. Min upplevelse är att jag så markerat hade ett liv innan helgen och ett annat liv efter.”

Kerstin

Fantastiskt

”Jag är så lycklig att jag får nypa mig i armen för att känna att jag faktiskt lever min dröm. EQ har verkligen ändrat mitt liv från att leva ett liv där jag alltid satte mig själv sist till ett liv där jag är nr1. Även mina relationer från privat till arbete har förändrats till mer harmoniska.”

ELE

EQ kurs LEAD WITH PASSION

Själsrening

”Efter genomgången kurs så känner jag mig ren på djupet och upplyft till en ny nivå. Glädjen har kommit in i kroppen och livslusten har kommit tillbaka. Detta vill jag ha mera av.”

CHRISTINA

Omformatering

”Jag kom med stort mod och villighet. En villighet som fick stöd, utmaning och hjälp av EQ verktygen för att komma vidare. Vidare in i mig själv. Väl där läkte vi sår, släppte på föreställningar och bekantade oss med den inre kartan. Mia lotsar på ett ödmjukt, intuitivt och målmedvetet sätt oss deltagare genom olika processer. EQ görs ingen rättvisa genom att lyssna på andras beskrivningar, metoden och Mia behöver upplevas!”

En kurs för dig och ditt liv

”Detta är en kurs utöver det vanliga, en kurs som ger aha-upplevelser, kraft och låter dig komma närmre dig själv och utvecklar ditt självledarskap.”

SOFIA

 

EQ kurs FREE YOURSELF

Äntligen!!!

”Att ge mig själv möjligheten att få börja läka på djupet var magiskt. Mia ledde med sitt otroliga lugn och kunskap så att man kände sig trygg att släppa taget och för min del komma i kontakt med något som så länge varit roten till dålig självkänsla, osäkerhet och känslan att inte duga till. Nu äntligen är jag på väg mot mitt sanna jag! TACK ❤”

LOLLO

”Mycket bra kurs som ger de verktyg var och en behöver. Bra och flexibel kursplan.”

JÖRGEN

 

FÖRELÄSNING om LIVSGLÄDJE

”Jättebra föreläsning. Fick mig att tänka efter!”

JENNY PÅLSSON

”Rolig, glädjefylld stund. Berikade livet med possessiv energi. Tog med mig många tänkvärda ord. Fantastisk, medryckande föreläsare som spred ut sin energi till publiken. Lever nu lääänge.”

KARIN RAGNARSSON

”Det är precis det här man behöver någon gång emellanåt – en energihöjare och en riktigt boost. Både ny och gammal i gamet får ut mycket av föreläsningen. Även om teorierna inte var nya för mig så kommer jag att må bättre länge på det här. Kan bara gissa vad det gör för dem som precis börja upptäcka det här livet.”

MAGGAN

Glädjens kraft, le på morgonen, ett steg i taget

”Jag kom vidare på min resa tack vare Mias föreläsning. Det jag framför allt tar med mig är att börja dagen med ett leende och att ta ett steg i taget. Jag har gett ut två böcker och arbetar mycket med att inte ställa så stora krav på mig själv när det gäller marknadsföring. Det förtar glädjen. Därför är ett steg i taget något som jag också tar med mig från föreläsning. Tack Mia!”

ELLINOR WIKMAN

”Föreläsningen var givande, inspirerande och en påminnelse om hur vi bör bemöta livet och oss själva. Inte alltid så lätt när man inte mår bra. Det underlättar att veta att man kan påverka sitt liv. Tack för du sprider positiv energi och glädje och vänlighet.”

AJLA

”Lyfter betydelsen av skratt som friskfaktor och framgångsfaktor på ett helt unikt sätt. Galet, tokigt och väldigt roligt.”

ELISABETH

”Vilket bra beslut jag tog! Gick på en energihöjande och rolig föreläsning ikväll som handlade om glädje, kraft och transformation! Vilka förlösande skrattanfall vi fick! Tack för dem Mia.”

LIISE DAHLQVIST

FÖRELÄSNING om att LYFTA DIG SJÄLV & DITT LIV

”Det var en hjärtlig, rolig, glädjande föreläsning. Det verkar som jag blev lite lyckligare ;0)”

SUSANNE FLYGARE

”Det är underbart att gå från en föreläsning och glädjen sitter i lång tid efteråt. Jag är till och med mer glad idag (onsdag) än jag var i söndags direkt efter föreläsningen!”

ANNA SVENRE

En föreläsning med annorlunda upplevelser

”Kändes underbart. Genom denna avslappning kommer det en massa idéer. Vända tankarna till det positiva och må bättre. Tänka så gott man kan och ta fram fördelarna om människor mm. Det var mycket att ta med sig från din föreläsning att praktisera. Mycket kan lossna med denna metod och det blir lättare att lösa problem och låsningar.”

ELISABETH OLOFSSON

 

SOULWALK EL CAMINO SPANIEN

Kan man lägga in 5 guldstjärnor här? ( det är totala betyget och det högsta man kan ge)
Fantastisk resa. Kursledarna skapande en trygg atmosfär där man kände sig speciell. Ett varierande upplägg som inbjöd både till reflekterande samtal med övriga kursmedlemmar och till enskild kontemplation. Jag har rekommenderat resan till flera av mina vänner.

Birgitta Nordin

Vandringsresa med glädje och kärlek

”Vi blev varmt mottagna och fick bra kartor och information om vad varje dagsetapp innebar. Upplägget var bra med samling på morgonen varje dag där intentionen för dagen togs upp. Under vandringen kunde jag välja att gå tillsammans med de andra i gruppen eller att gå själv. Samling tillsammans på hotellet på kvällen med teman och reflektioner från dagen. Varje kväll en tre-rätters middag men mycket prat och skratt. Kursen och vandringen blev individuellt anpassad till viss mån samtidigt som det blev en härlig gemenskap i gruppen. Kursledarna var proffsiga och måna om att alla hade det bra och jag kände mig väl omhändertagen och trygg. Det var bra energier i hela gruppen som tillät alla att ta plats efter behov.”

LENA BRAG

”Där fanns plats för allt så som jag vill att själva livet ska vara. Åker hem med nya insikter och känner att jag har en djupare botten.”

ELISABETH

Livsglädje

”Alldeles underbart att känna vilken kapacitet jag har……både inom mig och kroppsligt. Känner enorm tacksamhet för att jag valde för mig och hängde med på detta äventyr.”

LOTTA

Soulwalk

”Vilken härlig resa för kropp och själ i mindfulness! Er fantastiska ledning av inre fokus före, under och efter vandringen gav mig det jag så väl behövde och svetsade även samman hela gruppen ännu mer. Det är detta som skiljer denna resa mot andra. Boende och allt annat arrangemang har varit toppen. Tack till er alla för en superhärlig resa som jag kommer att minnas länge!”

JEANETTE

SOULTIME AZORERNA

”En fantastisk resa till en magisk ö med ett underbart gäng och härliga, lyhörda och insiktsfulla ledare! Ett minne för livet!”

ANNA-KARIN HILDÉN ELIASSON OCH KAJSA ELIASSON

”Tack för en magisk resa till Azorerna. En resa med extra allt. Vackra vandringar, möte med delfiner och valar och många goda skratt. Så fylld av ny energi!”

ÅSA FRANZÉN

Magisk resa

”Älskade skiftningarna och kontrasterna i resan! Inre focus, meditation, gigantiskt hav med spännande ribbåtsåk och delfin/valmöten, djungel och bergsvandring, bubblande kratrar, spökhotell, lyxigt boende, god mat, nya vänner, tokiga upptåg och glada skratt. Så lätt vi alla fann oss bekväma med varandra! Befriande att få vara sig själv 100% med helt nya vänner!”

TINA AMARÉUS

MEDIAL KURS & UTBILDNING

En lika bra kurs som de förra jag gått

”Bra med de praktiska övningarna, utmärkta teorigenomgångar, särklassigt bra kursledning.”

VIKING PALM

”Kursen var vederhäftig, kändes äkta och sann, inget flum. Camilla är väldigt erfaren, bra att hon delar med sig hur det var för henne i början så man kan känna igen sig. Bra övningar och fin support av Mia. Kände mig trygg som elev.”

ELISABETH

Utvecklande kurs

”Mycket utvecklande kurs där man får känslan av att man faktiskt kan och vågar lita mer på sin känsla och tankar. Man vill bara ha mer…”

ANGELICA

Mentalt mediumskap

”Tack för en mycket väl genomförd utbildning i mentalt mediumskap. Tack till er båda. Vilken fin kombination ni är! Helgen innefattade glädje, insikter, kunskap, lekfullhet, intelligens, visdom och allt gjordes med omsorg, omtanke och respekt!”

ANNIKA ASSARSSON

”Mycket bra innehållsrik kurs. Kursen varvades med meditation, tillfällen med övningar för att träna upp sina förmågor och föredrag om ämnet. Många pusselbitar föll på plats.”

KATRI