E-kurs

Stärk självkänslan

Positiv kurs i personlig utveckling

Bli av med den malande oron

Trött på att tvivla på dig själv?

Positiv kurs i personlig utveckling.
Du blir stärkt inifrån och ut, dina positiva sidor lyfts fram och ger dig en starkare självkänsla, bättre självförtroende, ny självmedkänsla och tillit. Dessa är helt avgörande när du vill göra förändringar i livet och uppgradera självkänslan!

Att lära dig försonas med dig själv och dina upplevelser gör att du blir tryggare och stabilare. Du vet vem du är, du kan lättare vara dig själv och skapa det du vill.

Du har en oerhörd kraft och förmåga att påverka. Efter kursen kan du använda den för att fokusera på goda och det som gör dig stark.

Kursens innehåll:

Upplägg för egen takt

Du går i din egen takt, pausar, går tillbaka och reptererar hur många gånger du vill. Varje gång du gör det blir det en förbättring och fördjupning.

Övningsvideos

Videokurs med övningar, guidade inre processer, meditationer, visualiseringar, kärleksfulla affirmationer och verktyg som stärker alla aspekter av dig.

Gediget material

Gediget material med texter, pdf, ljudfiler och kompendium i pdf Insikter och upplevelser om hur värdefull du är integreras i dig och gör dig stark inifrån.

Sagt om kursen

”Äntligen, det känns som om jag vunnit högsta vinsten på lotto – och det jag vunnit är vägen till mitt eget hjärta! Min egenkärlek har stärkts. Jag kan möta människor från det perspektivet och den ingången, utan att tappa bort mig själv, mitt egenvärde eller min kraft – Befriande!”
Nina

 

Mia de Neergaard

Kursledare

Med sina 25 års yrkeserfarenhet inom personlig utveckling och ledarskap är Mia en uppskattad föreläsare, författare,  coach och kursledare. Tusentals människor har förändrat sina liv genom mias kurser och utbildningar.
Du får effektiva moderna verktyg för ökad livskvalitet  och kärleksfullt starkt självledarskap.

Välj takt

Gå kursen intenstivt under tre månader eller låt den bli din och behåll den för evigt!

Fri tillgång i 3 månader
1600 kr

Obegränsad tillgång
1900 kr