Human Potential Academy

Kurs och utbildning med fokus på din personliga utveckling

På Human Potential Academy har vi fysiska kurser och utbildningar öppna för alla både i Sverige och utomlands för ett starkare självledarskap och ett rikare liv. Vi har tjugo års erfarenhet!

EQ kurs 1 Malmö

STÄRK SJÄLVKÄNSLAN

Bli din bästa version 

Hur skulle det kännas att bli fri från det som begränsar dig och vara mer av ditt bästa jag?

Du får tillgång de inre styrkor som är avgörande när du vill bli den bästa versionen av dig. Men också lyfta bort inre hinder, läka känslor och minnen som gjort att du tvivlat på din förmåga och hållit dig själv tillbaka, ibland kanske under många år.  

EQ kurs 2 Malmö

ÄLSKA DIG SJÄLV 

Släpp bagaget och du kan älska dig själv

Självinsikt, själmedkänsla och kärleken både till dig själv och andra stärks under kursen.

En praktisk, djupgående fristående del av EQ Life -arbetet. Vi använder befriande och helande verktyg som du har glädje av resten av livet. Du lär en EQ-process där du förlåter från hjärtat och kan efter kursen hjälpa andra göra detsamma.

EQ kurs 3 Malmö

LED MED PASSION  

Nå framgångsrikt självledarskap 

Nu utvecklas ditt självledarskap till avancerad nivå och du får upptäcka kraften i både den verbala och icke verbala kommunikationen.  

Fascinerande kunskap och övningar i kroppsspråket, NLP och EQ- processer. Du blir  en mästare på att kommunicera med dig själv och andra.

EQ  kurs 4 Malmö 

UTVECKLAS PÅ SJÄLENS NIVÅ 

Expandera ditt liv

En unik  2,5 dagars-kurs som öppnar din förmåga till ett större helhetsperspektiv och till fältet av obegränsade möjligheter. Nu blir länken mellan dig och din högsta potential ännu starkare. Denna förändring gör det lättare att ta emot vägledning och att manifestera det du önskar in i ditt liv!

MEDIAL kurs Malmö 

NYFIKEN PÅ DIN MEDIALA FÖRMÅGA 

En praktisk kurs för dig som är vill utveckla din mediala förmåga. 

Kursen håller hög kvalitet och leds av heltidsmediet Camilla Elfving, känd från bla Mediumpodden samt är författare till 5 böcker. Du är i trygga händer!

PRIVAT KURS  MALMÖ- GÖTEBORG

COACHING & MENTORSKAP

Vi hjälper dig leda dig själv i positivt självledarskap utifrån helhetsperspektivet. där alla delar – tankar, känslor, kropp och själ  behöver samverka för att vi ska må bra.

Mia de Neergaard med 20 års erfarenhet av mentorskap och att vägleda andra vidare till sin högsta potential.

Nyhetsbrev