Köpvillkor

Köpvillkor

Välj det betalningsalternativ som passar dig bäst:
Kortbetalning      Mastercard  eller VISA
Bankgiro             5355-7468
Faktura               Faktureringsavgift 29 SEK tillkommer
Swish                   1232875565
Leverans

Nedladdningsbara produkter sker normalt med e-post samma dag, övriga beställda varor levereras normalt inom 3-5 arbetsdagar inom Sverige.

Vi levererar inte mot postförskott.
Vår målsättning är lagerhålla samtliga produkter, vi reserverar oss för tillfällig slutförsäljning. Om en vara är tillfälligt slut när du beställer restnoteras den och sänds till dig så snart vi har varan åter i lager. Om leveransen skulle dröja längre än vad du som kund accepterar, så har du möjlighet att avbeställa produkten och får därmed återbetalt inbetalt belopp för den produkten.
Enhetsfrakt inom Sverige gäller postens ordinarie fraktpriser.

Likaså beställningar utanför Sverige gäller postens ordinarie fraktpriser.

Säker kortbetalning
Vi accepterar VISA och Mastercard och samarbetar med Auriga för att garantera en säker hantering. Auriga har en av de mest säkra kortbetalningssystemen som finns idag. Kortnumret skickas genom en krypterad förbindelse direkt till banken och lagras aldrig hos oss.
Förskottsbetalning med bankgiro
Förskottsbetalning sker till vårt bankgironr 5355-7468, kontoinnehavare Mia de Neergaard i Sverige AB. När vi registrerat din förskottsbetalning skickas dina varor.
Swish betalning till nr 1232875565  Mia de Neergaard i Sverige AB
Du väljer betalningsmetod Swish när du är i kassan och gör sedan betalning direkt via din mobils swish app. När vi mottagit din betalning skickas varor direkt.
Faktura
Kan i dagsläget endast fås av företag och för kredit krävs att du uppger företagets organisationsnummer. Nya företagskunder får då kredit på SEK 2000. Betalningsvillkor 10 dagar. Betalningspåminnelse debiteras enligt lag med påminnelseavgiften 50 kr dessutom debiteras dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta. Förenklad kreditprövning utan att kännedomskopia sker och leverans sker normalt till folkbokförd adress.
Så här enkelt handlar du
    • Följ fälten för beställning och fyll i dina uppgifter: namn, adress, e-post och telefon. Det är viktigt att vi får din e-postadress för att underlätta kommunikation i samband med din beställning.
    • Efter registrerad beställning skickas ett e-postmeddelande till dig som bekräftelse på din beställning. Har du beställt biljett till ett event, skriv ut mailet och ta med till eventet som biljett.
 Vi har ingen minimigräns beträffande antal artiklar eller pris. Samtliga priser inkluderar moms. Du behöver vara över 18 år för att kunna handla själv.
Personuppgifter

Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av när du anmäler dig för köp eller besöker vår hemsida kommer att behandlas av personuppgiftsansvarig. Genomförd beställning innebär att du samtycker till att namn och personnummer registreras i vårt kundregister.Informationen används i syfte att vi vid köp skall kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig, ev utföra kreditkontroll, uppmärksamma dig på erbjudanden inom dina personliga intresseområden samt övrigt i marknadsföringssyfte.

Avbeställning
Under förutsättning att inget annat avtalats i samband med din beställning kan du avbeställa innestående order genom att meddela kundtjänst per telefon eller e-post innan beställningen är skickad till dig.
Returrätt
Full returrätt gäller inom två veckor från det att du mottagit den fysiska varan. Om någon vara är skadad vid ankomst, läs avsnittet reklamationer.
Returadressen för brev upp till 2 kilo är:
Shop@ Mia de Neergaard.se
Rosenvägen 7
236 35 Höllviken
Fraktavgift och returporto betalas alltid av dig. Du behöver inte ange varför du ångrar dig, men skicka med en lapp där det framgår att du ångrar ditt köp.
Observera att du är ansvarig för att paketera varorna så att de inte rimligen kan skadas under leveransen. Varor som är skadade vid ankomst pga. bristande emballage kommer att debiteras dig. Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter (exempelvis postförskott).

Reklamationer
Får du en felaktig eller defekt vara ska du alltid kontakta kundtjänst så fort felet upptäckts. Vissa defekta varor ska returneras och märkas med ett returnummer. Defektretur sker alltid på vår bekostnad, men du får inte returnera utan att först kontakta oss. Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter (exempelvis postförskott). En defekt vara ersätts i första hand med en ny felfri. Observera att synliga transportskador måste anmälas inom 8 dagar till kundtjänst.

Reservationer
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och utgående varor. Vi har inget ansvar att leverera beställningar med fel prissättning, eller produktspecifikationer p.g.a. typografiska fel.

Trygg hos oss
Vi följer distansavtalslagen, konsumentverkets och allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och hoppas att du ska känna dig trygg och trivas som kund hos oss.

Mia de Neergaard i Sverige AB
Org.nr: 556568-3066

Varmt välkommen till Human Potential& Mia de Neergaard!
Vi är glada att ha dig som kund, vår intention är att vara en källa till inspiration och  självutveckling.
Är det något du undrar över är du välkommen att maila till oss på shop@miadeneergaard.se eller ring  0734038008
Varje dag börjar med nya möjligheter!