Varaktigt välstånd handlar inte först och främst om hur mycket pengar vi tjänar utan mer om hur berikad jag känner mig i vardagen och hur rik jag tillåter mig att vara på själva livet. Låter det pretentiöst?

Se dig omkring

Stanna upp några ögonblick och se dig omkring… Så mycket överflöd som finns runt dig, varje dag! Titta på gräsmattan med sin oändliga mängd grässtrån. Maskrosorna lyser som gyllene solar i det gröna, för att blomma över i ett överflöd, spridas med vinden och skapa ännu mer överflöd av maskrosor!

Nu råkar ju vi ha bestämt att se på maskrosorna som hemska saker som ska utrotas. När jag stillar mig är det lätt att uppskatta deras skönhet, att det går utmärkt att göra maskrossoppa på dem. Det är dessutom alldeles gratis, vilken gudomlig rikedom och välstånd!

Tänk om det jag fokuserar på växer…

Låt oss leka med Attraktionslagen

Vad ser du på bilden ovan?

En sten som liknar en glad gubbe….eller kanin lortarna bakom stenen?

Inget rätt eller fel, båda finns ju med på bilden, precis som i verkligheten. Det handlar mer om vad jag har min inre radar inställd på. Förväntar jag mig att hitta bra saker sk rättfinnare eller är jag felsökare för det finns alltid dåliga saker att söka upp också. I det här fallet bokstavligen ren skit.

Uppgradera vanorna

Så om jag vill ha mer välmående, välstånd, få saker och ting att fungera väl i mitt liv behöver jag lägga mer av min energi och tid på det som redan är bra. Jag behöver göra det FÖRST. Jag uppskattar och gläds åt det överflöd och rikedom som finns, dvs jag odlar min inre rikedom först därefter ser jag vad som händer med skiten. De där kanin lortarna kanske redan är återvunnen energi ner i jorden för att skapa nytt gräs längre fram.

Jag har tillämpat dessa principer medvetet under många år både i företaget och privat med varaktig framgång. Min erfarenhet är att ”skit” sakernas negativa laddning direkt minskar i storlek när jag skiftar mitt fokus ifrån dem först. Det som sedan finns kvar har jag så mycket bättre utgångspunkt att lösa från ett välståndsperspektiv.

Vad är bra precis nu?

Hitta det som känns bra

Från platsen av uppskattning och tacksamhet för det som redan är bra i ditt liv är du i en betydligt bättre energi och status när du vill hitta lösningar på det du vill förbättra. Vill inte gärna skapa förändringar ur energin av hopplöshet… eller hur?! Hopplöshet, irritation etc kan vi använda som indikatorer på att vi kommit off track. Nu är dags att kärleksfullt hämta tillbaka energin i linje med vårt högsta bästa jag och det vi vill skapa mer av. Ingen skuld, skam kritik bara en ren klar medvetenhet.

– Opps här behöver jag styra om och göra ett skifte i min energi så det inte fortsätter ner i en negativ spiral.

Tycker du att jag lever i det blå… helt okey för mig, härifrån är det en härlig utsikt, oändligt fritt och lätt att se nya möjligheter.

Var nyfiken, prova och se vad som händer!

När jag förändrar mitt sätt att se på verkligheten förändras mitt liv! Wayne Dyer


Vill du ha hjälp på vägen de här affirmationerna och fler hittar du på min YouTube kanal.

Du vet väl att det är helt gratis att prenumerera på kanalen. Ytterligare överflöd som bara finns tillgängligt dygnet runt!


Kommentar till bilderna

  • Bild 1 med 5 kronan på första bilden hittade jag igår när jag var ute med Sakhi vår riesenschnauzer som skymtar i bakgrunden, blev så glad stannade upp och tackade för allt gott som kommer i min väg 🙏
  • Bild 2 med stenen var också på en morgonpromenad med vovven. Det roliga är att jag ser inte ”lortarna” när jag tar bilden utan först när jag kommer hem och lägger in den i datorn och får upp den stort på bildskärmen😃