Du hittar svaret i denna blogg 🤍

Dags att rensa i bagaget och frigöra din vackra starka potential? 

Efter många år i personlig utveckling på olika sätt, upplevde jag det som om jag kommit till vägs ände. Jag kom inte ”längre in”, helt enkelt – trots en mängd kurser, utbildningar och verktyg att använda. Jag upplevde så tydligt att jag hade en större potential – men att jag inte kom i kontakt med den. Efter min första kontakt med EQ kurs och själva metoden kände instinktivt att det här var vägen för mig. EQ- programmets kurser med Mia de Neergaard har gett mig de pusselbitar jag saknade. Jag är nu i kontakt med mig själv på ett djupare och mer kärleksfullt sätt. Har lättare att möta livet som det är framförallt när jag stöter på motgångar. Accepterar att livet är, att det pågår – med alla dess nyanser. Min livskvalitet har ökat och är i fortsatt ökande. Helen deltagare EQ.

Läk dina känslor och bli fri! ….är ingen fancy slogan.

Det är en väl utarbetad metod och processer som bygger på nära 20års erfarenhet av att utbilda, coacha och hjälpa människor vidare + forskning på cellernas minne, känslornas vibration och människans egna förmåga till läkning. EQ- metoden har hjälpt tusentals människor förändra sina liv. Det kan förändra ditt med!

Faktum är att vi kan låta negativt, giftigt skräp sitta kvar i åratal både mentalt och känslomässigt utan att göra något åt det?!

Så vill du känna att du kan leva med tillit och acceptans av att vara du 100%  – Hjärtligt välkommen till kursen som lyfter fram och stärker dig i att vara den magiska person du är💎

4-6februari Skåne EQ- kurs: Lev och led med passion.