Visste du att det rÀdslo-baserade ego-sinnet alltid letar efter sÀtt att fÄ oss att kÀnna att vi misslyckats om vi inte har kontroll?

Egot vill ocksÄ att vi ska tÀnka att nÀr saker inte gÄr exakt som vi planerat, sÄ har vi gjort nÄgot fel. Detsamma gÀller om livet inte gÄr enligt vÄr personliga tidslinje, dÄ Àr det för att saknar vi nÄgot eller Àr bristfÀlliga pÄ ett eller annat sÀtt.

Hur gör vi dÄ för att inte ryckas med i rÀdsloepedemin och för att egot inte ska gÄ bananaz under perioden vi  befinner oss i nu och kanske en tid framöver?

Den bĂ€sta strategin för att lugna egot Ă€r att lĂ„ta den veta att det Ă€r vĂ€l mitt i kaoset + samtidigt som du tar emot insikten att mycket gott och nyskapande kommer ur detta. StĂ€rk dig sjĂ€lv inifrĂ„n och ut, Ă„terkoppla till ditt eget ”inner-net” först dĂ„ fĂ„r rĂ€dslobaserade delen av egot mindre genomslag under din dag.

I nuet planterar vi framtidens frö och vÀrld. Den vÀxer och utvecklas utifrÄn hur vi lever vÄra liv idag. DÀrför Àr det supervÀrdefullt att medvetet tillföra intention och mening, varje dag, sÀrskilt nu.

NÄgra tankar som kan vÀcka nya aspekter och möjligheter till din situation hÀr och nu.

Vad har den hÀr pandemin visat dig

Var Àr du stark och var Àr du svag

Vilket liv vill du leva idag

Vilket liv vill du leva imorgon

Vilket liv vill du skörda i framtiden 

 

Lyssna pÄ meditationen Ljuset i ditt hjÀrta -hÀr intill (15min).

HÀr fÄr du ta emot helande energi, fylla pÄ ljus och höja din vibration.

 

NÀr vi öppnar till hjÀrtats kÀrleksfulla plats aktiverar vi nya möjligheter som aldrig tidigare kunnat förestÀlla oss. Det Àr dags för expansiv förÀndring inom oss sjÀlva och i vÀrlden.

Det Àr dags att gÄ in i ditt eget ljus och lÄta det skina mer Àn nÄgonsin tidigare.
NÀr du gör det kommer du att ansluta till den space dÀr din högsta potential finns. DÀr du vet att allt Àr bra och Ànnu bÀttre saker kommer hÀrifrÄn och framÄt. Klicka pÄ bilden sÄ startar meditationen! 

 

 

 

Jag har startat en YouTube kanal som en del i att bidra till det som sker i vĂ€rlden. Vill du stöjda mitt arbete Ă€r det fantastiskt och en win -win Det Ă€r GRATIS att PRENUMERERA ( klicka pĂ„ röd knapp inne pĂ„ kanalen). + Att Du FÅR alla meditationer och tips jag lĂ€gger upp!   

Till YouTube kanalen>>

 

Tillsammans förĂ€ndrar vi vĂ€rlden- Tillsammans 🌍