Visste du att det rädslo-baserade ego-sinnet alltid letar efter sätt att få oss att känna att vi misslyckats om vi inte har kontroll?

Egot vill också att vi ska tänka att när saker inte går exakt som vi planerat, så har vi gjort något fel. Detsamma gäller om livet inte går enligt vår personliga tidslinje, då är det för att saknar vi något eller är bristfälliga på ett eller annat sätt.

Hur gör vi då för att inte ryckas med i rädsloepedemin och för att egot inte ska gå bananaz under perioden vi  befinner oss i nu och kanske en tid framöver?

Den bästa strategin för att lugna egot är att låta den veta att det är väl mitt i kaoset + samtidigt som du tar emot insikten att mycket gott och nyskapande kommer ur detta. Stärk dig själv inifrån och ut, återkoppla till ditt eget ”inner-net” först då får rädslobaserade delen av egot mindre genomslag under din dag.

I nuet planterar vi framtidens frö och värld. Den växer och utvecklas utifrån hur vi lever våra liv idag. Därför är det supervärdefullt att medvetet tillföra intention och mening, varje dag, särskilt nu.

Några tankar som kan väcka nya aspekter och möjligheter till din situation här och nu.

Vad har den här pandemin visat dig

Var är du stark och var är du svag

Vilket liv vill du leva idag

Vilket liv vill du leva imorgon

Vilket liv vill du skörda i framtiden 

 

Lyssna på meditationen Ljuset i ditt hjärta -här intill (15min).

Här får du ta emot helande energi, fylla på ljus och höja din vibration.

 

När vi öppnar till hjärtats kärleksfulla plats aktiverar vi nya möjligheter som aldrig tidigare kunnat föreställa oss. Det är dags för expansiv förändring inom oss själva och i världen.

Det är dags att gå in i ditt eget ljus och låta det skina mer än någonsin tidigare.
När du gör det kommer du att ansluta till den space där din högsta potential finns. Där du vet att allt är bra och ännu bättre saker kommer härifrån och framåt. Klicka på bilden så startar meditationen! 

 

 

 

Jag har startat en YouTube kanal som en del i att bidra till det som sker i världen. Vill du stöjda mitt arbete är det fantastiskt och en win -win Det är GRATIS att PRENUMERERA ( klicka på röd knapp inne på kanalen). + Att Du FÅR alla meditationer och tips jag lägger upp!   

Till YouTube kanalen>>

 

Tillsammans förändrar vi världen- Tillsammans 🌍