Statusuppdatering! Livets natur är förändring, allt annat är en illusion. De yttre faktorer vi byggt våra liv kring vill vi gärna skall vara status quo. När förutsättningarna förändras radikalt är det lätt att det svajar rejält och skapar rädsla, oro och ångest.

I motgång är det särskilt VÄRDEFULLT att vara medveten om det du tänker, känner och agerar på, eftersom din energi sprider sig i dig likt ringar på vattnet och påverkar inte bara dig själv utan din familj och oss alla. Det vi fokuserar på blir också är det som gror och växer.

Hur vill du möta förändringar som sker nu i ditt liv och i världen?

Vill du ge bort din kraft o förmåga till rädslan eller vill du stiga ur kraften och möta med styrka, mod, kärlek, sunt förnuft och medvetna val?

Vilken approach är mest stödjande för dig, din omgivning och hela världen?
Ta vara på den här tiden, använd den vist och gärna till att rikta din uppmärksamhet innåt. Återkoppla dig med nuet´s djupare närvaro som är stillhet och som du ej är separerad från. Härifrån kan vi släppa taget om rädslans grepp.

Du har en oerhörd KRAFT och förmåga att påverka, använd den att fokusera på goda + det som gör dig stabil som en klippa inifrån.

Ur kaos kommer PÅNYTTFÖDELSE ☄️ Tänk om den här tiden och motståndet kan innebära nya möjligheter för dig?

Inget ont som inte har något gott med sig, som talesättet säger.

Fundera på vilka nya möjligheter som den här mellanrumstiden kan innebära för dig nu och inför framtiden?

Hur vill du blicka tillbaka på den här perioden? 

Hur kan du BÄST kan bidraga till dig själv, dina barn, dina föräldrar, dina medmänniskor och allt levande?

Lyssna till ditt hjärta och ditt sunda förnuft, låt din val baseras på din intution och gör det allra bästa du kan av situationen. Då blir du stark i din energi och når BORTOM rädslan och egots drama-berättelser. Visst det är inte så lätt. Vi känner alla av hopplösheten, frustrationen och rädslan. Det är okey att känna det som är här, bara inte låta det ta över rodret. Du leder dig.

 

〰️〰️〰️〰️〰️〰️

Behåll lugn & balans i orostider

 

7 sätt att ta hand om dig, behålla  lugn och balans

  1. Boka tid för dig själv, vila, bli stilla, och rensa ditt sinne. Meditera – tar dig förbi yttre omständigheter och gör dig medveten om nuet´s eviga tidlöshet och återkopplar dig med källan.
  2. Ta djupa andetag flera gånger om dagen, renar, lugnar och syresätter
  3. Använd kroppen- skapa rörelseglädje genom att promenera i naturen, hoppa, dansa, yoga och gör den rörelseform som fungerar på den plats du är nu.
  4. Ät lite lättare än vanligt, gärna naturlig mat och om du kan minska på sockret och halvfabrikat då får kroppen möjlighet att byta ut slaggprodukter mot stärkande näring.
  5. Identifiera och uppskatta det du har omkring dig, skriv ner allt som faktiskt är bra trots allt, som du tycker om och som ger dig glädje.
  6. Mjukna i hjärtat, bidra med det du kan till din omgivning om du inte kan gå utomhus, var kortare stunder på sociala medier och sprid medvetet din goda energi där.
  7. Att skratta och ha kul är riktigt bra stressförlösare, muskelavslappnare samtidigt som energinivån skjuter rakt upp i höjden. Gör kuliga saker tillsammans klä ut er, låt barnen sminka dig, se roliga filmer som lyfter, spela spel, tävla om vem som kan berätta flest roliga historier.

 

 

 

Vill du bli coachad, få stöd genom samtal, utvecklas och lyftas under tiden?

Vår fysiska kursverksamhet och privata sessioner pågår i princip som vanligt (dvs för dig som är frisk) och i mindre grupper. Om någon inte vill resa eller ses IRL sker det personliga mötet via Skype och föreläsningarna online via Zoom.  Det fungerar minst lika bra ibland bättre och superenkelt att använda.

Vi ger dig många möjligheter att få hjälp och stöd, utvecklas och stärkas i stället för att sänkas. Med våra E-kurser, Onlinewebinar och One to one session kan delta var du än befinner dig i världen😊.

Jag kommer lägga upp filmer på min YouTube kanal med tips och råd hur du stärker dig, meditationer för lugn och tillit medmera. Passa på att prenumerera så är du säker på att inte missa något värdefullt 📡

 

MIn inbjudan till dig är att ta vara på den här tiden se det som en möjlighet att fördjupa kontakten med den du är. Det är du VÄRD💎

Tack 💛